MAJA LOUIS: LJUBAV NIJE SARMA PA DA ULAZI NA USTA!

Semir Kaljic
0 0
Read Time:50 Second

– Ljubav definitivno ne ulazi na usta. Nije ljubav sarma. Mislim da smo od samog starta pogrešno naučeni šta je ljubav. I da moramo ispočetka da učimo šta je ljubav. I ljubav nije nešto što tražimo od nekoga, već imamo u sebi. A onda nađemo osobu koja isto voli sebe i onda delimo tu ljubav, tada dođe do nekog našeg savršenstva sa svim slatkim manama i to je to. Sa puno rada i strpljenja.

Moramo da naučimo šta je suštinski ljubav. E sad, ko uspe da nauči, taj je umetnik. Inače, volim da jedem sarme, pa ko ih ne voli, izjavila je sve popularnije pevačica Maja Louis u net radijskoj emisiji “Sve po spisku sa Škundrićem”. 

https://www.youtube.com/watch?v=69n_HwNnHDI&t=1242s&ab_channel=TOPMEDIA

Ona je otkrila da je jednu svoju pesmu htela da nazove “Sarma”, ali joj nije dozvolio brat Marko, koji je takođe uspešan muzičar, tako da je naziv pesme na kraju ipak ostao “Život bira umetnike”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Preminuo Sean Connery

Glumac Sir Sean Connery umro je u 91. godini, javlja BBC. Slavni škotski glumac najpoznatiji je široj javnosti po interpretaciji Jamesa Bonda, a glumio je u sedam filmova ovog špijunskog serijala. U glumačkoj karijeri koja je trajala desetlječima osvojio mnoge nagrade, uključujući Oscara, dvije Bafte i tri Zlatna globusa.

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now