Armyna za Balkan Stars : “Princeza” krije poruku u svakom od nas samo što o tome čutimo

Semir Kaljic
3 0
Read Time:1 Minute, 35 Second

Nakon višegodišnje pauze uradila si novu pesmu, reci nam nešto više o tome ?

Tako je. Nakon šest godina pauze što je zaista dug period izbacila sam pjesmu “Princeza”. Snimila sam je u zapravo 2017 god. ali nisam osjetila taj pravi trenutak da je izbacim. Tek sada sam je zapravo osjetila i preko noći smo dogovorili da snimamo spot.

“Princeza” , krije li neku poruku ili je to samo “slučajno” ?

“Princeza” krije poruku u svakom od nas. Samo što o tome čutimo…

U medijima se pojavila informacija da ulaziš u Zadrugu 5, da li ćemo te gledati u Zadruzi, možda zajedno sa tvojim velikim prijateljem Kristijanom ?

Šta se tiče rijalitija, ja sam to iskusila kada sam bila učesnica u sezoni “Parovi 4”. .Ja imam taj faktor za rijaliti ali misim da ću se pre svega posvetiti novim pjesmama. U “Zadrugu 4” bi zapravo morala ući sa Kristijanom i takav nam je bio i dogovor međutim ja imam jako puno obaveza u Njemačkoj i pored svega mog psa “Binga” kojeg ne bih dala nikome da ga čuva dok ja boravim mjesecima u rijalitiju pa sam odustala od tog poziva. Za “Zadrugu 5” je laž da ulazim. Jedini fokus mi je na trenutno izbačenu “Princezu” i na sledeću pjesmu koja će ubrzo ugledati svjetlost dana.

“Dje se kupaš”, gde si planirala na odmor ?

Ove godine mogu zaboraviti na odmor ako želim Vas iznenaditi još sa jednim singlom 🙂

Planovi za dalje , da li ćemo čekati opet duže na novu pesmu ili ćeš sada malo češće raditi nove projekte ?

Odgovor je u četvrtom pitanju 🙂 . Neću više raditi duže pauze jer sam sada vidjela koliko su se me ljudi uželjeli. Drago mi je da je “Princeza” u jako kratko vreme nadmašila sva moja očekivanja i osvojila brojna srca.

Ekskluzivno za Balkan Stars mogu da kažem da je treća pjesma već gotova ! Samo nam treba finalni dio a to je spot i pucamo dalje!!

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Chic meets the cool: saradnja brendova Jalize i Sovaye

Kada se sretnu pojmovi “chic” i “cool”, dobije se saradnja Jalize x Sovaye! Ovo je, zapravo, saradnja dvije dobre prijateljice, koje imaju istu viziju i snove. Obije mlade dizajnerke u svom radu prate svoje srce i njegove želje, a ovog puta ujedinile su snage, kako bi napravile limitiranu kolekciju statement […]

Subscribe US Now