CRNOGORKA “OSVOJILA” PLAYBOY (FOTO)

Semir Kaljic
3 0
Read Time:49 Second

Najpoznatiji magazin za muškarce “Playboy” već decenijama u nazad svoje naslovne strane krasi najlepšim devojkama sveta! Među odabranim lepoticama je i jedna devojka sa Balkana, iz Crne Gore, Viki Vukic !

Viki Vukic je svojim izgledom osvojila sve što se može osvojiti! Iza sebe ima tri naslovne strane ovog prestižnog magazina!

Ove su fotografije iz prvog broja časopisa “Playboy” u kome je osvojila titulu “Playmate”. Fotografije je radio talentovani Dražen Komar!

Već na drugom pojavljivanju u časopisu Viki je dobila i “Naslovnicu” kao i pistorial na 12 strana! I tada je došla i druga titula “Playmate”. Ovoga puta fotografije je radio čuveni fotograf Leon Bijelić!

I na kraju došla je i treća titula “Playmate” gde je postala najpoznatija “Playboy zečica” na ovim prostorima! Fotografije je radio Miloš Zvicer!

U razgovoru sa našim urednikom, Viki je najavila nove projekte gde će pomeriti granice i poručila svojim pratiocima da “očekuju neočekivano” , od kalendara pa do mnogo toga, završila je Viki gostovanje u redakciji BalkanStarsTV-a.

Happy
Happy
33 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
50 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
17 %
Next Post

ALEKSANDAR AĆIMOVIĆ "AFRIKA" NIŽE USPEH ZA USPEHOM (VIDEO)

Pobednik takmičenja “Iskoristi šansu #1”, Aleksandar Aćimović Afrika ovo leto provodi radno! Na svom instagram profilu redovno postavlja snimke sa nastupa koji su ispunjeni skoro do poslednjeg mesta! Podsetimo, Aleksandar je pobednik prve sezone takmičenja produkcije Balkan StarsTV-a, “Iskoristi šansu 1” gde je nakon toga snimio cover koji je veoma […]

Subscribe US Now