Aleksandra Mladenovic : “Moja duša je čista, sve sam postigla sama”

admin
1 0
Read Time:45 Second

Aleksandra Mladenović važi za jednu od najpopularnijih pjevačica koje su se posljednjih godina pojavile na srbijanskoj sceni nakon takmičenja “Zvezde Granda”.

Njen ljubavni život često je na meti znatiželjnih, zbog čega je nedavno okončala vezu sa pjevačem iz Bijelog Polja – Isakom Šabanovićem.

Uprkos tome, ona tvrdi da je preemotivna osoba, što se, dodaje Mladenović, nikada ne bi reklo.

“Ljudi kada me vide kažu da sam vještica, da me nikada ništa ne boli, da sam uvijek jaka i borbena. Ja sam kod kuće, kada sam sa svojima, emotivna duša koja može da zaplače na sve”, ispričala je pjevačica, prenosi Grand online.

Iako je maltene tek na početku karijere, dosta toga je već osigurala sebi.

“Sve sam sama postigla i ostvarila. Kupila sam dva stana svojim radom i apsolutno me ne dotiču priče i pitanja odakle meni nešto. Moja duša je čista”, tvrdi Aleksandra.

izvor cdm

foto Instagram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BRESKVICU RAZAPELI NA MREŽAMA ZBOG TEKSTA PESME "LOŠA": Evo šta zapravo "sporni" stih znači (VIDEO)

Popularna pevačica Anđela Ignjatović Breskvica pre tri meseca objavila je pesmu “Loša” koja je i danas jedna od najslušanijih na Jutjubu, a sada se zbog iste našla na meti kritika korisnika Tiktoka. Na ovoj platformi poslednjih dana šire se snimci na kojima korisnici dele tekst Breskvičine pesme “Loša”, a jedan […]

Subscribe US Now