Slađa Allegro doživela NERVNI SLOM?

admin
0 0
Read Time:59 Second

Možda vas je naslov zbunio, ali reč je samo o pesmi koja je po nazivu već uplašila mnoge.

Slađa Allegro je promenila muzički tim, a kako kaže, imala je želju da osveži svoj repertoar i ubaci neku novu energiju.

– Lepo je ubaciti neku novu energiju, neku novu dušu, koja je slična nama. Imam želju već duže vreme da na muzičkom planu ostvarim saradnju sa čovekom kakav je Saško Nikolić. Mislim da smo napravili pun pogodak. Kao i obično, za spot se pobrinuo moj producent Saša Nikolić Šaran. Šaran zna kako i na koji način ja želim neki projekat da predstavim, ovaj spot je urađen kao trejler naseg života. U spotu se pojavljuju i moji muzičari Dejan Janković i Ivan Mitroviuć, ali naravno i Šaran. Spot predstavlja nas kao prijatelje i kolege, delimo zajedno i binu i život i to smo mi – otkriva Slađa i dodaje:

– U narednom periodu očekuje nas mnogo novih pesama i presrećna sam što se sve to dogodilo. Mogo šale, mnogo pesama i još više ljubavi. Želim samo da publika uživa koliko i mi i oseti tu našu energiju!

Foto: Sharan Concept/ Blagoje Kešelj / Autor: Grand.Online

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

GDE JE NESTAO "EL CAPO" ?

Gde je nestao “El Capo” ? Mnogi se pitaju, ali to je samo zatišje pred buru! Poznati hrvatski reper “El Capo”, čije delove pesme su već počeli da koriste i brojne “balkanske zvezde” u veliko priprema svoju novu pesmu! “Nova pesma je gotova i mislim da će da bude zemljotres […]

Subscribe US Now