MC JASY : “SVE CILJEVE KOJE SMO POSTAVILI SEBI SMO I ISPUNILI”

Semir Kaljic
3 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Kako ste zadovoljni godinom iza nas?

ZA POČETAK JEDAN VELIKI POZDRAV ZA SVE ČITAOCE PORTALA BALKAN STARS. ŠTO SE TIČE GODINE IZA NAS MOGU REĆI SVE POHVALE SVE CILJEVE KOJE SMO POSTAVILI SEBI SMO I ISPUNILI…MNOGO SE RADILO I TRUDILO TIJEKOM CIJELE GODINE.

Nedavno ste uradili novu pesmu, Vaši utisci?

POČETKOM 11.MJESECA NA YOUTUBE JE IZASLA I MOJA PRVA PJESMA “ZOVI ME NA AFTER” KOJA JE SVE IZNENADILA I ZA KOJI MNOGI POTVRĐUJU DA JE HIT !! JA SAM PREZADOVOLJAN REAKCIJOM PUBLIKE I ONO ŠTO MI JE NAJVAŽNIJE DA PJESMU SLUŠAJU I MLADI I STARI PJESMA SE VRTI NA RADIO STANICAMA ALI I PO CLUBOVIMA I DISKOTEKAMA.

Gde vas mogu očekivati za novu godinu?

SVOJ BOŽIĆNI/ZIMSKI MARATON ZAPOČELI SMO VEĆ 22.12 I TAKO IDUĆE DVIJE SEDMICE SVAKU NOĆ PRAVIMO ŽURKE SA TRENUTNO NAJAKTUELNIJIM IZVODJACIMA…NOVU GODINU DOČEKUJEM U GRADU GDJE I ŽIVIM ORAŠJE I ZAJEDNO SA ALEXANDROM MATRIX BAND ZAJEDNO DOČEKUJEMO NOVU GODINU U CLUB_S ORAŠJE .

Poruka za sve Vaše pratioce kao i čitaoce portala Balkan Starsa?

PORUKA ZA PRATIOCE BALKAN STARS, PRVO BIH POŽELIO SRETNU NOVU GODINU SVIM ČITATELJIMA I POŽELIO BIH PUNO ZDRAVLJA SREĆE I USPJEHA…OSTANITE I DALJE UZ PORTAL CITAJTE NOVOSTI I UVIJEK BUDITE OBAVIJESTENI U PRAVO VRIJEME. A U IDUĆOJ GODINI OČEKUJE VAS JOS MNOŠTVO NOVITETA I IZNENAĐENJA NOVI PROJEKTI U NAJAVI…STAY TUNED ‼️

JASENKO TUKULJ – MC JASY

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

DANIEL : "Ova godina je bila ispunjena lepim trenucima - od učešća u Zvezdama Granda, lansiranja novih pesama, do koncerata, svirke i pojavljivanja u emisijama."

Kako ste zadovoljni godinom iza nas? Ova godina je bila ispunjena lepim trenucima – od učešća u Zvezdama Granda, lansiranja novih pesama, do koncerata, svirke i pojavljivanja u emisijama. Srećan sam što delim ove trenutke sa vama. A podrška koju mi svi pružaju znači mi više nego što mogu opisati, […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now