Nenad Škundrić: Nisam bio na koncertu Dragane Mirković, ali to nije moja krivica.

admin
1 0
Read Time:45 Second
Dugo već nije medijski prisutan, ali se o njemu piše podjednako , ako ne i više nego ikad. Povukao se na određeni period iz medija, ali to svakako ne znači da nije spremio razna iznenađenja za sve ljude koji ga prate. Međutim, ljude već nedeljama i zanima zašto se nije pojavio na koncertu Dragane Mirković, ako uzmemo u obzir da su njih dvoje prijatelji. Zašto je ovoga puta izostala podrška Dragani Mirković od strane Škundrića, pitali smo upravo njega:
 
Dragana je dobila je moju podršku, čuli smo se neposredno pre koncerta i poželeo sam joj sve najbolje. A zašto se nisam pojavio na istom, smatram da to nije pitanje za mene, već za osobu koja se bavila raspodelom karata za Draganine prijatelje i saradnike.  Koliko je do nje same, ne znam , niti više o tome razmišljam, ali taj ‘propust’ nije uticao na naš odnos, izjavio je Škundrić.
 
Fotka / privatna arhiva
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Draganu nakon koncerta u Podgoricu sačekalo iznenađenje u bekstejdžu! Pevačica nije krila oduševljenje!

Dragana Mirković je krenula sa turnejom koja je obara sve rekorde posećenosti i još jednom pokazala da ima publiku koja je godinama voli i podržava. Dvorana u Podgorici je bila ispunjena do zadnjeg mesta, a popularna pevačica je iskoristila priliku da siđe u publiku i pozdravi se sa jednim brojem […]

Subscribe US Now