Aleksandar Sofronijević sutra će se zakleti na večnu ljubav svojoj izabranici, doktorki medicine Kosani Stišović

admin
1 0
Read Time:49 Second

Najuspešniji instrumentalista današnjice i najtraženiji umetnik na harmonici Aleksandar Sofronijević sutra će se zakleti na večnu ljubav svojoj izabranici, doktorki medicine Kosani Stišović

Kruna veze mladom paru dolazi posle duge ljubavi, i oboje ne skrivaju nestrpljenje, a posle ceremonija venčanja uslediće gala veselje za 400 odabranih zvanica.

U jeku priprema za svadbu, Sofra nije zaboravio ni na posao, pa je tako pre nekoliko dana objavio čak dvadeset legendarnih pesama u novom ruhu u izvođenju svog orkestra.
– Dragi prijatelji, poštovaoci dobre muzike i mog lika i dela, predstavljam vam projekat “Majstori za dušu” kao jedan novi i drugačiji način predstavljanja večnih pesama i njihovih autora. Majstore za dušu možete slušati i na svim digitalnim platformama- napisoa je Sofornijević, a sudeći po reakcijama publike nove verzije pesama poput Ja pripadam uvek tebi, O pesmo moja, Jedno pismo jedna suza, Neću neću dijamante, oduševile su publiku širom sveta.

 

 

https://www.instagram.com/p/Cz_f7wNKWz_/?igsh=d212NTl5NjlmMTFu

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Sajfer pred objavljivanje albuma prvenca oštro poručio zavidnim kolegama: “Ma, ko ih je*e”

  I dok se u današnje vreme svi foliraju i žive lažne živote, kako bi prikupili mrvicu pažnje ljudi koji prate, likuju, ali i osporavaju njihov rad, reper Sajfer nakon svega što je prošao u životu, vratio se kao Feniks iz pepela i svima otvorio oči.   Naime, on je […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now