EKSKLUZIVNO: DJ KRMAK je jedan od investitora elitnog dela grada “Beograd na vodi”

Sanja Mišić
1 0
Read Time:44 Second

Pevač čija karijera uspešno traje već tri decenije, čovek koji je godinama puni velike dvorane širom regiona i neosporno je zadužen za najbolji provod, jeste DJ Krmak. Uprkos velikim hitovima, pevač je odlučio da se oproba i u drugoj sferi bizniza.

Naime, Goran Žižak jedan je od investotora elitnog naselja srpske prestonice “Beograd na vodi”. Kako ekskluzivno saznajemo, pevač zida zdrade i ulaže u luskuzne stanove. -Kao što možete čuti i u samoj najavi moje nove pesme pod nazivom “Siromah”, koja izlazi u nedelju 9. juna od 21h na Youtube platformi, reč je o velikoj lovi, zlatu i trednu koji je danas popularan.

Beograd na vodi je postao simbol ovog grada, dopada mi se, u arapskom stilu kako i izgledam u novom spotu zidam zgrade i postavljam više nivoe što se moje karijere tiče. Ne bih mnogo otkrivao, jer sam spot govori dovoljno.”-zagonetno je zaključio Krmak.

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

JASNA STIGLA DO MUSTAFE SANDALA! Pevačica osvaja tržište u Turskoj, oduševila Serkan Kaya, evo ko je sledeći

Tek što je profesionalno zakoračila na estradnu scenu, pevačica Jasna Šćepanović ruši sve prepreke pred sobom. Osim što priprema novu pesmu Jasna osvaja i strana tržišta. Konkretno u Turskoj. Popularni turski pevač Serkan Kaya, nedavno je imao priliku da se, preko zajedničkih prijatelja upozna sa Jasnom. Tada je bio oduševljen […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now