Mali vodič za kupovinu zimske jakne

Kana Tomasevic
0 0
Read Time:2 Minute, 9 Second

Ukoliko se još uvijek nijeste upoznali sa statement komadima, pravi je trenutak za to. Svaki komad koji ima mogućnost da sam po sebi jednu odjevnu kombinaciju učini zanimljivom, jedinstvenom i upečatljivom, sasvim sigurno je statement. To može biti bilo koji komad, a mi ćemo vas, kako nam je spetembar već na vratima, u ovom vodiču za kupovinu zimske jakne, upoznati upravo sa takvim jaknama vanvremenskog popularnog brenda Jalize. Kakve su to fantastične i nevjerovatne jakne, inače izrađene u limitiranim serijama, saznaćete u nastavku.

Modeli Indiana i Alexa idealan su izbor za one koje postavljaju trendove, istovremeno težeći jedinstvenošću i premium kvalitetu (prava koža i krzno). Predivni detalji i modeli, upečatljivi su za nošenje, ali i odlični za raznovrsne kombinacije koje ćete ponijeti ove zime.

Samara: Biker jakna, koja zbog neponovljivog detalja u vidu dugačkih resa ne može proći nezapaženo. Idealan komad ukoliko svom izgledu želite dodati dozu cool stava koji nikada ne izlazi iz mode. Ova jakna ali donosi i šmek vestern filmova, a odlična je za kombinovanje kako u opuštenijim, tako i u elegantnim kombinacijama.

Model Paris donosi timeless klasiku, uz neponovljivi kvalitet i estetiku. Najblja stvar je što se radi o multifunkcionalnom modelu koji se može nositi na više načina, pa ćete, samim tim, uvijek izgledati drugačije. Jedna ovakva jakna svakako bi trebala biti dio svakog ženskog garderobera.

Rainbow, inače jedan od naših favorita, zbog raznovrsnosti boja, ukrašće srca mnogih trendseterki. Jakna koja je drugačija od ostalh, koja budi lijepo raspoloženje, morate je imati!

Multifunkcionalnost, uz upečatljive detalje, donose i modeli Zoe i Queen, koje prosto odišu stilom. Kada skinete rukave na ovim modelima, dobijete još jedan izuzetno popularan komad ove jeseni: trendi prsluk! Osim što može biti veoma praktičan, sasvim sigurno predstavlja i dio modernih i stylish outfita. Stoga je ovakav komad obavezan u garderoberima svjetskih trendseterki!

Model koji će sasvim sigurno privući pažnju je model Lion: timeless komad, napravljen od timeless materijala, za sofisticirane žene sa istančanim ukusom. Jakna koja je dizajnirana tako da ćete jedva čekati da je pokažete, jer će izazvati oduševljenje gdje god se pojavili.

Nika i Xena su modeli izrađeni od najfinije kože, sa izuzetno popularnim zlatnim detaljima. Ovo su više couture komadi, ali to ne znači da ih ne možete kombinovati onako kako želite, na vama je samo da izaberete u skladu sa ličnim stilom.

Na kraju, predstavljamo vam prvi model jakne izašao iz Jalize ateljea: Jela. Model koji donosi kombinaciju kože i tradicionalnog ručno rađenog pletiva, miks modernih i retro detalja. Komad koji od početka budi interesovanje, vanvremenski komad kakav do sada nijeste vidjeli.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ABBA se vraća? Čuvena pop grupa najavila novi projekt, očekuje se pet novih pjesama

POP grupa ABBA objavom na društvenim mrežama dala je naslutiti njihov dugoočekivani povratak na scenu. Članovi grupe otvorili su nove profile na društvenim mrežama pod nazivom ABBA Voyage, pozivajući fanove da prate njihov novi projekt. BBC piše da se očekuje digitalni koncert koji je ABBA najavila 2016. godine te da će objaviti […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now