“BUDI DALEKO” NOVI SINGLE TOMISLAV REBAKA (FOTO)

admin
0 0
Read Time:57 Second

Tomislav Rebak objavio je svoj treći singl “Budi daleko“, koji će se naći na albumu prvjencu koji će krajem godine biti objavljen u izdanju Only Records-a. Autori glazbe su Tomislav Rebak i Boris Kapetan, tekst je napisao sam Tomislav, dok je ​ aranžman napravio Boris Kapetan. Kreativan i zanimljiv lyrics video koji prati singl radila je Epic Vision video produkcija.

“Budi daleko je zamišljena kao lijepa i nježnija rock balada u koju je uloženo puno truda, pažnje, a i dosta emocija koje se iskazuju kroz tekst kao i cijelokupni aranžman. Trudili smo se kroz melodiju dočarati tekst koji kad sam prvi puta čuo odmah mi se svidio, ispala je jako lijepa kombinacija rock glazbe i iskrene emocije kao što je rock u svojoj prirodi. Kada pjesma dodirne i kad se netko vidi u njoj on ju želi čuti više puta, a tada znam da ima nešto u njoj i da je sav trud bio vrijedan, kada potakne nekoga da razmisli i da se poistovjeti s njom, vjerujem da singl Budi daleko to imao.” rekao je o novom singlu Tomislav.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Voyage i Nucci konačno objavili duet "Gad"

Da su popularni izvođači Voyage i Nucci dobitna kombinacija već smo se uverili jednom kroz njihov duet “Balkan”, a sada su fanove obradovali novom zajedničkom numerom. Kada je nešto dobro, to definitivno ne treba menjati, pa su tako i ovog puta izvođači ukrstili glasove i objavili dugoočekivani duet “Gad”. Pesma je, kao […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now