“Godinu dana” čekao je Tomislav Rebak

admin
2 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Za mladog izvođača i kantautora Tomislava Rebaka nema predaha, objavio je svoj peti singl pod naslovom “Godinu dana”, koji će se naći na albumu prvjencu koji će krajem godine biti objavljen u izdanju Only Records-a. Autori glazbe su Tomislav Rebak i Boris Kapetan, tekst je napisao Tomislav Rebak, dok je aranžman napravio Boris Kapetan. Pjesma je snimljena u dvije verzije, short (radio edit) i long version, koje će vam sigurno popraviti raspoloženje ovih kišnih jesenski dana.

“Uvijek mi je bila želja imati pjesmu dužeg trajanja. Mogu samo reći da sam na toj pjesmi najduže radio na tekstu i na ideji kako bi ju pjevao. Boris je kao i uvijek tu odradio predivan aranžman. Pjesma ima laganije i žešće djelove, uz to sve i 3 solo dionice gitare, što mi je na prvo slušanje ispalo bomba. Vjerujem da će ta pjesma uljepšati ovaj početak jeseni jer je poput nje nježna, žestoka, topla i na tren malo hladnija. Mogu biti jako ponosan na nju, jer svakom pjesmom se dobije nešto novo i to mi je poticaj da radim još bolje. Vjerujem da nakon prvog slušanja poželite poslušati opet ta pjesma je učinila svoje.” rekao je o novom singlu Tomislav.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Prada predstavlja novi prepoznatljivi ženski miris Prada Paradoxe!

Miris Prada Paradoxe utjelovljuje srž neodredivog ženskog ideala brenda Prada koji se uvijek razvija, žene koja nikad nije ista, ali je uvijek svoja. Ovaj avangardni prepoznatljivi miris osmišljen je na temelju bezvremenskog buketa bijelog cvijeća i dolazi u kultnoj, ali neočekivanoj trougaonoj bočici, i tako obuhvata sve paradoksalne dimenzije mirisa […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now