VEROLJUB JEFTIĆ : ULOGE SA ŽARKOM LAUŠEVIĆEM U SERIJI ” KORENI” I ULOGA SVETOG ĐORĐA U FILMU ” ZVONA NOTR DAMA ” OBELEŽILE DOSADAŠNJU KARIJERU…

admin
1 0
Read Time:1 Minute, 32 Second

U  Zrenjaninu smo prisustvovali snimanju jednog od najvećih filmskih i televizijskih projekata Lordana Zafranovića, po scenariju Arsena Diklića  ”  Djeca Kozare ” , u kojem pored mnogih poznatih glumaca sa prostora bivše Jugoslavije pojavljuje se i Veroljub Jeftić.

Veroljub Jeftić poznat po ulogama  u serijama i filmovima   ” Čizmaši “,  ‘ Koreni “, ” Vojna akademija”, ” Urgetni centar ” , ” Slatke muke “,  ” Tajna vinove loze “, ” Iza rešetaka ‘,  ” Jugoslovenka  ‘ , ” Odluka “,  ‘Zvona Notr Dama ” kao Sveti Đorđe ispisuje nove stranice u svojoj karijeri igrajući u ovom novom projektu.

Koja je uloga po  vama do sada obeležila dosadašnju karijeru ?

Uloga koja je ostavila najveći utisak do sada na mene jeste uloga ” Pandur-a”, u seriji ” Koreni “, kada sam delio kadar  sa glumcem zbog koga sam i počeo da se bavim ovim poslom,  Žarkom Lauševićem, drugim rečima on je moj uzor od malena, a mnoge njegove uloge sam igrao u to vreme u školskim predstavama. Šta god da budem snimao ta uloga će uvek biti nešto posebno i ostvarenje dečačkog sna. Takođe, na mene je veliki utisak ostavila  i uloga ” Sveti Đorđe ” u filmu ” Zvona Notr Dama ” na poziv  Aleksandra Avramova iz Fondacije ” Lazarica”. Igrao sam u spotovima nemačkog benda ” Bund  Guardian ‘ s Twilight Orchestra –  ” War Feeds War ” i  Valentine Kuzmanović  ” ” Silni care “.

U kom pozorištu Vas i vaše predstave možemo pogledati?

U pozorištima u Ćupriji, Jagodini, Resavici i Despotovcu , trenutno igram u predstavama”  Necu kuci ” i ” Malograđanska svadba”.

Koju bi poruku poslali deci  koja  žele da se bave glumom ?

Ukoliko je ljubav prema glumi velika pored iste  potrebni su  veliki trud i rad na sebi  i da se uspeh ne postiže preko noći. Ja , inače i radim sa decom u pozorištu, gde svaka predstava nosi neku pouku.

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

SVE JE OBJAVLJENO: Capo se snimao sa atraktivnom koleginicom!

U luksuznoj vili u Benkovcu atraktivna pevačica Zorica Andrijašević Donna i pevač Darko Capo snimi su scene za spot za duetsku pesmu koja se zove „Vječno zajedno“. Koliko je Donna atraktivna najbolje se može primetiti kada na sebi ima samo kupaći kostim. Dok se snimala na bazenu ova dama je […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now