Neno Muric, romanik, vjetropir dječačkog duha ekskluzivno za Balkan Stars !

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

Dragi prijatelju hvala ti sto si odvojio vreme za nas portal!

Za pocetak nam reci nesto o pocetku tvoje karijere, kada si odlucio da se bavis muzikom i da li si imao muzicke uzore?

Muzikom se bavim od malih nogu. Oduvijek sam znao da ću biti pjevač. Pobjedjivao sam na dječijim šlagerima i takmičenjima pjevača amatera. No, moja profesionalna karijera počinje 2005. godine saradnjom sa grupom Hari Mata Hari. Zdravko Čolić bio je moj uzor od najranijih dana.

Imas puno hitova, koju bi pesmu mogao izvdojiti kao ličnu kartu?

“Stope da ti ljubim” i “Baraba mekog srca” su pjesme po kojima me poznaju šire mase. Romantik i pomalo vjetropir dječačkog duha, savršeno me opisuju.

Jedan si od retkih muzičara na nasoj estradi koji nije zapostavio školovanje zbog muzike. Kako ste uspeli da postignete sve to?

Dobra organizacija i želja za uspjehom gurali su me naprijed. I ako nisam imao vremena nakon srednje škole studirati, to sam učinio kada se moja muzička karijera malo ustabilila. Godine 2008. uposao sam fakultet i čitao u prosjeku sedam sati dnevno. Nakon pet godina redovnog studiranja svoje školovanje sam krunisao diplomom magista istorije. Shvatio sam da je obrazovanje izuzetno važna stavka u životu svakog pojedinca i da bez školovanja čovjek nije potpun.

Kakvi su ti planovi za naredni period ?

Prije nekoliko dana je izašla moja nova pjesma “Na tvojoj strani jastuka” i nailazi na odlične kritike i reakcije. Uporedo privodim kraju svoj drugi studijski album, na kojem će se naći dosta autorskih pjesama. Takodje, sa svojim bendom aktivno spremam repertoar za koncerte koji će se dogoditi tokom ljeta, u Njemačkoj, Turskoj, Srbiji i Crnoj Gori.

Kako izgleda tvoj dan bez muzike ?

Iskreno, nijedan dan ne prodje a da muzika nije prisutna u njemu. Kada se jednom zarazite ovim virusom vječito ste njegov rob. Svoje slobodno vrijeme provodim s prijateljima. Često pobjegnem na planinu, ali sebi ostavim prostora i za rekreativno bavljenje sportom i slikanje.

Neno Murić – Na tvojoj strani jastuka

Neno Muric – Ukrao sam je

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

PRINCEZA”DAVORA BADROVA U VRHU FOLK LESTVICA VEC SEDMICAMA

Dok Davor Badrov sprema da snimi novi spot za novu pesmu “VOLI ME VOLI”,”PRINCEZA”je vec sedmicama na vrhu radio lestvica. Pre nego svaka pesma koju sam snimio ona je pronasla put do publike i u rekordnom roku zabelezila vec preko 1.600.000 pregleda,rekao je Davor. I ovaj put novu pesmu je […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now