BB Glow: najveći trend ljepote sada je ovdje!

Kana Tomasevic
1 0
Read Time:1 Minute, 59 Second

Probajte da zamislite svoje lice koje izgleda besprekorno i blistavo, bez svakodnevnog šminkanja! Mislite da to nije moguće? Lijepa vijest je da ne morate da zamišljate jer je planetarno najpopularniji tretman BB Glow stigao i kod nas! Dugo i pažljivo čuvana tajna savršenog tena žena iz Koreje je konačno otkrivena i dostupna damama u našoj zemlji. Istražite novi revolucionarni tretman kože sa visoko kvalitetnim proizvodima. BB Glow tretman je jedinstvena i najtraženija procedura u kozmetičkim salonima i estetskim centrima širom svijeta.

Šta je to BB Glow?

BB Glow je prijatan i bezbjedan tretman kojim postižemo ujednečen ten, kao i poboljšanje tonusa kože lica. Najnoviji trend u tehnologiji za njegu kože pruža trenutnu pokrivenost i dugotrajnu ljepotu bez pretjerane stimulacije kože. Ovim tretmanom postižemo prirodni izgled besprekorne i blistave kože lica, lagano posvjetljujemo i toniramo kožu, a sve to uz prikrivanje nedostataka kao što su flekice, pjegice, crvenilo ili tamni podočnjaci.  Povrh svega navedenog, BB Glow ima i hidrirajući antiage efekat!

Kako se izvodi BB Glow tretman?

Polutrajna BB krema se implementira mikroiglicama u površinski sloj vaše kože i daje vam prirodnu bazu koja će trajati od 6 do 9 mjeseci. BB krema se miješa do savršenstva i tonira prema vašoj nijansi tena nakon čega se pomoću dermapen uređaja ubacuje pod kožu. Ovaj tretman će vašoj koži pružiti laganu do srednju pokrivenost, ublažiti fleke, regulisati hiperpigmentaciju, otkloniti ožiljke (ožiljke od akni), pjege, crvenilo i posvijetliti tamne krugove na podočnjacima. Originalni holivudski BB Glow tretman radi se preparatima kompanije Stayve iz Koreje.

Što očekivati od BB Glow tretmana?

Ovaj tretman je dizajniran tako da poboljša izgled vaše kože, s vidljivim poboljšanjima koja se mogu prepoznati odmah nakon prvog tretmana! Dakle, ublažava se vidljivost ožiljaka (ožiljaka od akni), pjega, fleka i tamnih podočnjaka, kao i vidiljivost sitnih bora, a pore na koži se sužavaju. Rešava se problem hiperpigmentacije i crvenila kože, a koža je nakon tretmana hidrirana, jedra, svjetlija i sjajnija.

Firma “BB Glow Srbija” je zvanični distributer originalnih Stayve BB Glow proizvoda za teritoriju Republike Srbije. Njihovi saloni se nalaze na dvije lokacije, u samom srcu Beograda (Bulevar Despota Stefana br. 1)  i u prestižnom hotelu Hyatt. Tretman će u crnoj Gori ekskluzivno biti dostupan kod naših dragih “Sophie’s Beauty Line”, gdje će i svi zainteresovani kozmetičari na Masterclass-u moći da nauče sve napredne tehnike BB Glow Skin tretmana i postanu dobro plaćeni profesionalci sa sertifikatom.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Gosti Portreta Plus ovog četvrtka su Bata Spasojević i Milica Milša

Bata Spasojević naš poznati kreator govori o modi svojim planovima , novoj kolekciji i reviji. Prisetio se sa nama kako je ,kada i zašto ušao u svet mode da li je to nekada bilo lakše a kako je sad, da li ima previše modnih kreatora kod nas, kako privući pažnju […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now