Uvijek aktuelna: teksas suknja

Kana Tomasevic
1 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Znamo da teksas nikad ne izlazi iz mode, ali ove sezone je posebno u fokusu. Pisali smo već o tome kako izabrati farmerke prema građi tijela, kao i o modelima teksas jakni koje su  moderne, a sada je vrijeme da pažnju posvetimo i jednom od nama omiljenih odjevnih komada: teksas suknji.

Vrijeme postaje sve toplije, a proljećne temperature sve više liče na letnje, tako da je sada pravi trenutak da malo pokažete svoje noge. I naravno, da izaberete one modne kombinacije u kojima ćete u svakoj prilici zablistati. Veoma popularna i moderna, teksas suknja odličan je komad garderobe koji možete nositi u mnogobrojnim prilikama. Veoma jednostavna i lagana za kombinovanje, idealna je za sve prilike u kojima biste inače nosile farmerice. 

Budući da je suknja od teksasa jedan od ključnih komada vremena hipi pokreta u 1970, one uspijevaju da sačuvaju svoj značaj i svestranost. Možete stvoriti mnogo lijepih odevnih kombinacija za razne prilike, koje mogu biti kreirane uz teksas suknju. Kada se kombinuje pravilno, teksas suknja nudi zaista veliki arsenal kreativnih i svježih izgleda. 


Garderoba: Legend

Čizme: iBlues

Frizura: DanijelSophie’s Beauty Line

Make – up: Alisa Vujošević (Beauty salon “Rose”)

Naočare: Optika “Optotim” (radnje u Podgorici, Budvi i Baru)

Fotografija: Marko Gardašević

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Pevač "Kao Kao" benda Marko Simičić otkrio je u radijskoj emisiji "Sve po spisku sa Škundrićem" da su mu pretili pištoljem.

Autor, voditelj i muzički urednik emisije Nenad Škundrić između ostalog postavio je i pitanje da li je Marko imao neke neprijatnosti na nastupima. Bez obzira što u prvom trenutku nije želeo o tome da priča, Škundrić je bio uporan, pa je na kraju Marko ispričao sledeće: Svašta se dešavalo na […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now