Aco Pejović muzičkoj školi u Podgorici donirao deset violina!

admin
0 0
Read Time:52 Second

Koliki je Aco Pejović šmeker pokazao je kada je svojoj Muzičkoj školi „Vasa Pavic“ u Podgorici donirao 10 violina, pet violončela i 10 pulteva!

Gest zaista vredan ogromnog poštovanja, ali da krenemo redom. Direktorka pomenute Umetničke srednje škole za muziku i balet Zoja Đurovic bila je Pejovićeva profesorka tokom njegovog školovanja, a mnogo njegovih prijatelja iz đačke klupe sada rade kao profesori u pomenutoj školi. Shodno tome Aco je imao prilike i da čuje s skojim se sve problemima susreću, a kako je i sam bio učenik iste, nije mnogo razmišljao, nego kupio potrebne instrumente zs talentovane đake.

Donacija je uručena dan pre nego je njegova generacija proslavila godišnjicu maturske večeri, u čiji su se organizaciju uključili upravo Aco i njegov kum Nebojša Mrvaljević.

„Ne bih mnogo govorio o ovoj temi, želeo sam samo da pomognem talentovanim klincima i mojim prijatrljima da novac ne bude kamen spoticanja u njihovom obrazovanju i radu ove fenomenalne škole“ rekao nam je Aco, a mi pozivamo sve javne ličnosti da slede primer ovog populatnog pevača i humaniste.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Haris Džananović objavio pjesmu "Pet minuta" koju je napisao Jala Brat

Bh. pjevač Haris Džananović objavio je svoju prvu pjesmu pod nazivom “Pet minuta” za koju je tekst radio trenutno jedan od najpopularnijih pjevača na našim prostorima Jasmin Fazlić poznatiji kao Jala Brat. Dvadesetčetverogodišnji Džananović je apsolvent na Elektrotehničkom fakultetu u Sarajevu, pjesmu je najavljivao na društvenim mrežama, a danas je […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now