Milica Pavlović otkrila: Ovo je glavni razlog zašto nemam momka

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Milica važi za jednu od najatraktivnijih pjevačica, pa je mnogima nejasno zašto je sama. “Seksi senjorita” priznala je za medije da je njen glavni problem u tome što je nepovjerljiva!

– Ne mogu da kažem da mi prilazi mnogo muškaraca, ali oni koji imaju hrabrosti za to su uglavnom pogrešni! Odmah u startu shvatim da to nije prava priča za mene. Moje drugarice su prošle kroz razne situacije sa svojim partnerima, pa ja učim na njihovim greškama i veoma sam oprezna. lakše mi je da veze koje su osuđene na propast sasječem u startu, nego da gubim vrijeme i živce – kaže Milica i dodaje:

– Možda je problem u meni. Veoma sam nepovjerljiva, pa se prema udvaračima ponašam kao advokat ili sudija. Odmah imam milion i jedno pitanje, što ih sigurno uplaši, pa sami shvate da je bolje da pobjegnu dok je vrijeme. Vjerujte mi, da mogu, ja bih momka već na prvom sastanku stavila na poligraf, da budem sigurna da li govori istinu ili me laže! 

– Sada sam koncentrisana na posao. Želim da ostvarim poslovne ciljeve, a u ljubavi nigdje ne žurim. Sigurna sam da ću umjeti da prepoznam onog pravog kad se pojavi. Nisam među onim djevojkama, koje moraju da imaju jaču polovinu kako bi mogle da funkcionišu. Naučila sam da preuzmem potpunu odgovornost za sve što radim, tako da će mom muškarcu jedina obaveza biti da me čuva, mazi i pazi – završava priču lijepa pjevačica za Informer.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Objavljen prvi spot Prslook benda!

Na spotu su radili dugo i pažljivo. Radi se o duetskoj pesmi Sandra, Čačeta i Panče, a prema svim ocenama onih koji su je čuli biće pravi letnji hit. Spot je sniman na više lokacija, a potpisuje ga i kada je snimanje, režija i montaža u pitanju Vanja Zelenski. U […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now