Uprkos sukobu sa Sašom Popovićem ovaj pjevač je izgradio uspješnu karijeru

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Najveći broj muzičkih zvijezda nastalih u ovom stoljeću produkt su “Grand” produkcije, bilo da su u nju ušli kao učesnici talent šou-programa “Zvezde Granda” ili da su sklopili ugovor sa direktorom Sašom Popovićem ne bi li izdali album za njega i imali promociju u najgledanijim emisijama, prenosi Dnevni avaz.

Međutim, postoje primjeri, poput Seke Aleksić ili Maye Berović, koji dokazuju da je moguće uspjeti i bez “Granda”, a na ovu listu se upisuje i Boban Rajović, koji je, također, imao nesuglasice sa Popovićem.

– Pobjedio sam svoj ego i dokazao da sam napravio ime i bez “Granda”. Naučio sam da ne treba tjerati mak na konac i po svaku cijenu biti tvrdoglav. Jednog dana, ako bih sa ljudima iz “Granda” sjeo i osjetio i prijateljsku atmosferu, ne bih smatrao porazom da se pojavim tamo – izjavio je pjevač za “Kurir”.  

Boban je u prijateljskim odnosima sa porodicom Živojinović, te je nedavno i prisustvovao otvaranju restorana Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića.

– Bio sam sa suprugom. Ko god mene i moju porodicu od srca pozove, naravno da ću se odazvati i doći. Tako sam vaspitan – zaključio je vlasnik hita “Usne boje vina”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

MC Stojan napravio haos zbog Saše Kovačevića

Prema saznanjima, Stojanu je smetalo to što Kovačević dobija mnogo veći honorar za nastup u popularnom klubu u Makedoniji, pa je satima pravio haos. Izvori navode da je sve počelo nakon što su vlasnici kluba odbili da nastup MC Stojana plate onoliko koliko je on od njih tražio, Express.ba. – MC […]

Subscribe US Now