Irma Sejranić Ilic ekskluzivno za Balkan Stars!

Semir Kaljic
0 0
Read Time:1 Minute, 38 Second

Mlada i talentovana pevačica, učesnica rijaliti programa Parovi, iza sebe ima veoma uspešnu muzičku karijeru. Snimila je duete sa Juice-om i Topalkom koji su veoma dobro prihvaćeni od strane publike i beleže milionske preglede!

Želim da ti čestitam rođendan, u moje i u ime redakcije Balkan Starsa. Veoma si uspešna pevačica, dva dueta koji su postali hitovi, reci nam nešto više o tvojoj karijeri, kako je došlo do saradnje sa JUICE-om i Topalkom ?

Hvala , nadam se da ćete sledeće godine biti i moji gosti .
Obzirom da sam se preselila u Beograd tek pre dve godine , jako sam dobro prihvaćena od kolega i koleginica iz Srbije , jednostavno su se desile dobre pesme a potom i dueti . I Topalko i Djus su mi odlični prijatelji , i desila se saradnja koja je kao što ste i sami rekli u oba slučaja urodila hitovima .

Koja pesma je prekretnica u tvojoj karijeri ?

Najiskrenije, još nemam svoju ličnu kartu što se pesme tiče ali sam na putu da novom pesmom koja će biti ekranizovana početkom novembra dam pečat mojoj karijeri i sigurna sam da će to biti prekretnica jer je u pitanju nova Irma , novi zvuk i nešto sa čim se ja identifikujem .

Učesnik si rijaliti programa Parovi, da li ti je to pomoglo u nastavku karijere i da li bi opet bila učesnik nekih od rijaliti programa koji se emituju kod nas ?

Rijaliti ima svoje i loše i dobre strane. Ako bih opet ušla u neki rijaliti to je samo radi te dobre strane a to je medijska pažnja koja nema cenu .

Da li je u pripremi neka nova pesma, kakvi su ti planovi za naredni period ?

Kao što rekoh, nova pesma je gotova , sledeći mesec snimam spot i nastavljam sa snimanjem naredne pesme. U planu mi je da snimim tri nove pesme do nove godine .

Kako provodis slobodno vreme ?

Slobodnog vremena skoro da i nemam , a kada ga imam gledam da odem do roditelja i sestre u rodnu Tuzlu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Slađa Allegro zapalila Vršački grožđebal !

Slađa Allegro je prošle večeri nastupala na manifestaciji ”Dani berbe grožđa”, ili kako ga vrščani popularno zovu ”Grožđebal” najveća je, najstarija i najposećenija turističko-privredna manifestacija na ovim prostorima. Slađa je pred oko 1300 ljudi nastupala dok je preko 500 ostalo ispred! Vršac je goreo od dobre pesme i sjajnog raspoloženja, […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now