Ekskluzivno// Menadžer Amer Hodžić: Po danu teretana, uveče koncerti! Ponosan na saradnju sa folk zvezdom JANOM TODOROVIĆ!

Semir Kaljic
0 0
Read Time:2 Minute, 12 Second

Estradni menadžer i pr Amer Hodžić zasigurno je lice estradne folk scene koje unazad nekoliko godina radi na karijeri ozbiljnih muzičkih zvezda. Estradno iskustvo stečeno godinama uz veliku zvezdu kao što je Mile Kitić zasigurno je nešto što mu je omogućilo sjajan ulazak na velika vrata estrade. Danas radi sa mnogim eminentnim estradnim imenima kao što su Ilda Šaulić, Jašar Ahmedovski, Mitar Mirić, Viki Miljković…,dok je posebno ponosan na saradnju sa folk zvezdom Janom Todorović.

Kako izgleda tvoj dan, kad ne radiš nastupe?

Ustajanje, doručak, nakon toga obavezna kafa. Šetnja u prirodi kada je lepo vreme svakako. Posle toga odem nekoliko puta sedmično kada mi vreme dozvoli u teretanu gde izbacim negativnu energiju od posla, jer nje uvek ima. U zdravom telu zdrav duh, zar ne!?

Trenutno radiš sa mnogim emninentnim estradnim imenima i ugovaraš im nastupe, koga posebno izdvajaš i zbog čega?

Uz dužno poštovanje svima, Jana Todorović je svakako za mene do sada ispala najveći “čovek” na estradi, sa njom najviše i radim i trudim se. Uz fantastičan vokal, prizemnost, žena, majka i dama koja ceni svakoga i tu je svakom da savetima pomogne koliko može. I to je zapravo i čini kompletnom osobom jednom rečju kraljicom estradne folk scene, što će posvedočiti svi na estradi koji je poznaju. Ponos i čast je biti deo tako dobrih i korektni ljudi!

Estrada sada i pre deset godina za tebe?

Tačno se sećam kada sam počinjao 2008/9 godine i tada sam pisao za Express novine, tada je bilo sve drugačije, slušao se drugi žanr muzike, bilo je više poštovanja na estradi. Međutim danas je sve otišlo u tri lepe, niko nikog ne poštuje. Juče uzela mikrofon već danas ona bi da Šemsi Suljaković objasni neke stvari. Drugo vokalom krešti kao svraka, a izmišlja neke cifre. Hoću da kažem pre nisi mogao na neku golotinju da dobiješ toliko poene, danas je to obavezno. Ako se ne skine i ne pokaže atribute i ne sponzoriše dupe i sise na instagramu ona nije potpuna. Pre se više tražio vokal, slušala se muzika. Danas to nije tako, gleda se muzika i svako peva, baš svako! Publika posebno mlađa retardirana voli te neke pištolje, kriminal, drogu, skupocena auta u tekstovima pesama, kao pronađu se, niđe veze…

Planovi za naredni period?

Pored drugih koncerata, svakako se posebno radujem nastupima sa Janom koju narod naprosto obožava. Uskoro kreće i zimska sezona, kao i do sada publika će da sluša samo najbolje. Uz njen kvalitetan repertoar uvek odu prezadovoljni i to je i razlog da takva zvezda traje i trajaće godinama.

https://www.youtube.com/watch?v=n7ATZysZ6l4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2ShEwvxntVQgYBFqDbbayAiZJ9XoY77PbFJyFbpw9FH7YyVpk5BgZaM7Q

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Dino Memić objavio prvu pjesmu „Anđeo bez duše“

Mladić iz Mostara, Dino Memić je bio učesnik devete sezone muzičko-zabavnog takmičenja ZMBT. Svojom karizmom i talentom je ostavljao dojam iz kruga u krug i na publiku i na žiri čime je došao do samog finala najvećeg show programa u Bosni i Hercegovini. U finalu je osvojio drugo mjesto prema […]

Subscribe US Now