Adrian Halgota: Nova pesma brzog ritma!

0 1
Read Time:48 Second

Pesma “Instagram” je prošla odlično medijski. Kakve su tvoje impresije?

Moja pesma” Instagram” je medijski prošla dosta dobro! Na početku sam karijere i ja sam za sada zadovoljan. Naravno, može i bolje!

Spremaš novu pesmu. Šta spremaš ovaj put?

I ovoga puta publika može očekivati  brzu pesmu. Očekujte iskusnu i ekipu na dobrom glasu koja radi na pesmi! Biće pomak žanrovski u odnosu na prvu pesmu.

Snimićeš i svoj prvi spot . Možeš li nam otkriti detalj?

Daaaa snimam i svoj prvi spot ! Radujem se ! Spot će da se snima u Beogradu i priča spota radnjom će pratiti tekst pesme.

Kakva su očekivanja od novog projekta?

Očekujem da mi ova pesma bude još bolja od prve. Želim da se to dopadne publici koja će dolaziti na moje nastupe. Iskreno, jedva čekam svoje nastupe da delim energiju sa publikom. Bavim se onim što volim i često budem nestrpljiv ali moj tim me brzo vrati u kolosek! Zadovoljan sam kako sve ide, ukratko!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Eleonora za Balkan Stars : Uskoro dve nove pesme i album! (Foto)

Kada si počela da se baviš muzikom?  Muzikom i scenskim nastupima aktivno sam počela da se bavim pre oko 8 godina nastupajući u kabaretskoj formi, uz pratnju benda, ili samostalno u pratnji klavira po brojnim beogradskim klubovima, u pozorištu, Kulturnim Centrima, i na televiziji, a modernom igrom se bavim od […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now