Kreativno online takmičenje – Kaliopi Fan Art!

Semir Kaljic
1 0
Read Time:1 Minute, 41 Second

Umjetnici ,  kao i ostale javne ličnosti ulažu napore u podizanju svijesti naroda u ova teška vremena u borbi protiva korona virusa.

Ali najvažnije od svega svakome od nas je da pomognemo time što prenosimo pravila za ostanak kod kuće, što pokazujemo prvenstveno i svojim primjerom.

Kaliopi u ovim danima kada nedostaje svojoj publici, kao i ona njoj, jedna je od prvih koja je počela sa Live obraćanjem na društvenim mrežama, u kojim je animirala ljude pjesmom, razgovorom i tako im ponudila ljubav i optimizam u njihovima domovima.

Poštujući ljubav i povratni odgovor ljudi koji sa nestrpljenjem očekuju svako naredno uključenje, došla je na divnu ideju koju će u toku mjeseca realizovati sa svojim kreativnim timom.

Naime kroz pjevanje, muziciranje,  plesanje i crtanje na temu njenih pjesama sa ponuđene plejliste organizuje se online takmičenje pod nazivom Kaliopi Fan Art gdje su učesnici njeni pratioci širom sveta.

Dragi moji,
minulih nekoliko sedmica pokušala sam da vas obojim sa mojim šarenim svijetom satkanim od muzike i emocije, da vas bar virtuelno unesem u svoj dom. Htjela sam na trenutak da vas odvojim daleko od svakodnevnice i sve loše da prevaziđemo pjesmom. Shvatila sam kolike mogućnosti i kreativnosti posjeduje svako od vas. Uz pomoć svog tima osmislili smo mjesto za vaše kreativne trenutke i istovremeno da budemo bliže iako smo udaljeni jedni od drugih, pod motom #ostanikodkuće.

Sa nestrpljenjem očekujem vaše radove!
DOBRODOŠLI U – KALIOPI FAN ART!
Vaša, Kaliopi“

Takmičenje će trajati u toku mjeseca aprila, svi primljeni radovi će biti objavljivani na njenim profilima na društvenim mrežama. Pobjednike očekuju primamljive nagrade u sve četiri kategorije kao što su individualni časovi pjevanja sa Kaliopi, učešće na njenom koncertu i spotu, dizajn na narednom kaveru za singl, i glavna nagrada vikend u Makedoniji i druženje sa Kaliopi.

Pravila, nagrade i ostale informacije vezane za ovo kreativno takmičenje možete detaljnije pročitati na profilima Kaliopi na društvenim mrežama.

Facebook: https://www.facebook.com/KaliopiOfficialPage/
Instagram:https://www.instagram.com/kaliopi_official/
Twitter: https://twitter.com/Kaliopi_KMP

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Dubravko Duco Knežević predstavio novi album ”Na peronu”

Novi album Dubravka Kneževića nosi naziv ”Na peronu”, a na njemu se nalazi sedam novih pjesama: Una, Na peronu, Ne traži noćas, Tango, Stari čamac, Dođi i Svjedok prošlosti. Dubravko Knežević navodi kako su sve njegove pjesme nastale kao rezultat onoga što je proživljavao u svom životu. Ljubav i bol, […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now