Zijad Gabela objavio pjesmu “Samo jednom volio sam”

Semir Kaljic
1 0
Read Time:50 Second

Popularni učesnik emisije “Nikad nije kasno” nastavlja svoj muzički put, a sada pod okriljem izdavačke kuće Hayat Production izdaje pjesmu “Samo jednom volio sam”. Muziku, tekst i aranžman za pjesmu je radio Kenan Ferhatović.

Zijad Gabela navodi kako nije planirao snimiti novu pjesmu i da je projekat iznenada došao, ali da je veoma sretan što se dogodio.

“Sa ovom pjesmom je sve bilo neplanski… Kenan Ferhatović mi je poslao matricu, a na prvo slušanje svidjela se i meni i mojoj supruzi i djeci. – izjavio je Zijad Gabela.

Zijad nam je rekao kako je muzika uvijek, na neki nečin,  bila dio njegovog života, ali kako se nije aktivno bavio muzikom i zato je ova pjesma za njega veoma bitna.

Sviram harmoniku, klavijaturu, bubanj i gitaru i imao sam dosta svirki u prošlosti cijelom obalom Jadrana, na Zlatiboru i u Herceg Novom, ali dosta mog života je prošlo i bez muzike, a sada izdajem svoju pjesmu i na neki način se vraćam svojoj prvoj ljubavi. – dodao je Zijad Gabela.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Obratite pozornost na ove detalje i sačuvajte svoje zdravlje

Ova situacija može itekako narušiti naše psihičko zdravlje! Evo na što morate paziti kako biste se bolje nosili s promjenama Situacija u kojoj se nalazimo apsolutno je promijenila naše živote i to preko noći. Više ništa nije kao što je bilo, a kako će život izgledati kada sve ovo prođe, […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now