VELJO KOVAČEVIĆ ZA BALKAN STARS: “Očekujte me u sledećoj godini na ljestvici 10 mnogo novih iznenadjenja”

Semir Kaljic
1 0
Read Time:59 Second

Po čemu ćete pamtiti godinu iza nas?

Godinu iza nas ću pamtiti i želim da pamtim samo po lijepim stvarima ništa ružno i ako smo dosta kolega i poznatih ličnosti izgubili ali život je takav idemo dalje .Lično ja sam izbacio jedan hit “Kolko košta pesma ta” kao i CD na kojem se nalazi 7 pjesama koji se dosta sluša i zadovoljan sam i pjesmom i nastupima kojih je bilo baš dosta a nadam se još više


Šta bi od “Deda Mraza” poželeli za novu godinu?

Od Deda Mraza bi poželio… puno zdravlja sreće i blagostanja meni i mojoj porodici kao i svim ljudima dobre volje kolegama i koleginicama.


Šta možemo očekivati od Velje, na kojoj lestvici piramide te očekujemo?

Očekujte me u sledećoj godini na ljestvici 10 mnogo novih iznenadjenja ako Bog da nova pjesma koja se krčka polako i još pjesama uživo sa nastupa.


Pesma za sve ljude dobre volje koju bi im otpevala kao uvertira za novu godinu?

Kao uvertira za Novu godinu odpjevao bi vam moj Hit “Zapijem se napijem” da vam nova 2022 prodje u zdravlju i veselju… ali ako čujete ovu pjesmu ne sjedajte za volan !

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

NENAD ŠKUNDRIĆ : "Pomeraću sopstvene granice, jer ja nemam sa kim da se takmičim"

Po čemu ćete pamtiti godinu iza nas? Pamtiću je svakako po radijskoj, ali pre svega televizijskoj emisiji “Sve po spisku sa Škundrićem” koja je jedna od najgledanijih emisija. Imam tu sreću da nisam primoran da budem na televizijama sa nacionalnom frekvencijom jer za ovih blizu deset godina uspeo sam da […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now