Jači od svega: Slaviša Vujić održao drugi koncert u Beogradu

admin
0 0
Read Time:58 Second

Ni sezona odmora, ni tropske vrućine, pa ni činjenica da su se u istom trenutku igrale utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu nisu sprečile publiku da do poslednjeg mesta ispune dvoranu Centra za kulturu Vlada Divljan na koncertu Slaviše Vujića. Legendarnom pevaču folka pošlo je za rukom da dva puta za nešto više od pola godine napuni salu u centru prestonice i pokaže da pesme koje je doneo u preko tri decenije karijere žive kao i prvog dana.
– Dugo mi je trebalo da odlučim da počnem sa koncertima, i sada sam shvatio da je to trebalo i ranije. Hvala svima koji me u ovim projektima podržavaju, pre svega mojoj porodici, prijateljima, saradnicima, Centru Vlada Divljan, a najviše hvala publici koja me je opet podržala – izjavio je Slaviša koji je odmah potom izašao na binu praćen gromkim aplauzom. Usledili su hitovi poput Crna golubice, Ciganka mala, Ja srećnik nisam bio, Suze na telefonu, Momak loš, i mnoge druge antologijske pesme, u pratnji orkestra Ace Jankovića, a sudeći po reakcijama, ovo neće biti poslednji put da se druži sa publikom u prestonici a nije iskljućeno da nešto slično organizuje ni u drugim gradovima.

Fotke i video Goran Jovanovic

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Jedan od najmoćnijih Italijana objavio fotku Maje Berović, večeras se u Napulju dešava velika stvar za nju

Jedan od najmoćnijih Italijana objavio fotku Maje Berović, večeras se u Napulju dešava velika stvar za nju Muzička zvezda Maja Berović uveliko je započela letnju turneju, a zbog jednog važnog ostvarenja, njena slika završila je na profilu moćnog italijanskog producenta, Paskala Vićesominija. Naime, svetska premijera igranog filma “Megdan: Između vode […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now