Sloba Stefanović : ‚‚Ne koristim prečice jer često brzo ispadne i kuso‚‚

admin
0 0
Read Time:54 Second

Sloba Stefanović ,glumac, autor i voditelj emisije “Mr.Kitchen” dao je sjajan praktičan savet ali i kako sa lakoćom rešiti nesporazume. 

-Trudim se da budem veoma pragmatičan i učim da sebi olakšam život. Ne koristim prečice jer često brzo ispadne i kuso, ali sve ono što čini život lakšim je dobrodošlo. Ako pratite emisiju „Mr. Kitchen“ znate da sam čak i tu uveo rubriku „savet dana“ kako bih olakšao ljudima posao u kuhinji i kako bih kuvanje pretvorio u čisto zadovoljstvo. Jedan od omiljenih saveta je kako da očistite beli luk: isecite koren glavice , stavite glavicu belog luka u zatvorenu plastičnu posudu i jako protresite. Čenovi belog luka će biti očišćeni a ruke pošteđene neugodnog mirisa.

– Što se tiče nesporazuma u međuljudskim odnosima – ne volim da ulazim u konflikte i trudim se da ih izbegavam. Ako se ipak dese, najbolje rešenje je smiren, iskren i konstruktivan razgovor. Ako ni to ne pomaže, možda je vreme da porazmislite da li osoba zavređuje dalji trud kao i da li ste dali sve od sebe da ispravite „krive Drine”.

 

autor i urednik Jelena Govedarica

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Pesmom ublažava bol!

Emir je medicinski tehničar koji pored medicine ima još jednu veliku ljubav a to je muzika. Za razliku od brojnih bolnica gde je osoblje ‚‚namrgođeno‚‚ i ‚‚nervozno‚‚ sa Emirom je sve drugačije. Emir pesmom pomaže ljudima i time pokušava da im umanji bol i strah koji vlada kod naših ljudi. […]

Subscribe US Now