Maya Berović ekskluzino za Balkan Stars : “ Uskoro nove pesme“

Semir Kaljic
0 0
Read Time:1 Minute, 45 Second

Iako veoma mlada iza sebe imaš veoma uspešnu karijeru, nema kluba, diskoteke da tvoje pesme se ne puštaju i koje dovode publiku u “ trans “. Kako biraš pesme ?

Koliko god ljudima to izgledalo kao lak posao, verujte da nije ni malo. Ja pesme uvek biram po osećaju. Moram da osetim pesmu I da mi ona izazove neku emociju, da bih mogla da je otpevam. Teško je proceniti šta će biti hit, ali do sada se ispostavilo da me osećaj za pesme nije izneverio I da je publika u većini slučajeva dobro prihvatila numere koje sam izabrala.

Muzičku karijeru si započela pre 12.godina, možeš li nam nešto reći o tome, kako si se odlučila baviti muzikom ?

U nekoliko intervjua sam pričala o tome. Jas am kao mala znala da će muzika biti moj izbor i nekako sam pratila tu želju. Kada sam imala dovoljno godina da uđem ozbiljnije u tu priču, počela sam da snimam pesme. Ostalo već većina zna. Ponosna sam na činjenicu da sam karijeru gradila stepenik po stepenik i da mi ništa nije palo s’neba.

Koja je tvoja odluka bila tvoja prekretnica u karijeri ?

Mislim da je definitivno prekretnica nastala kada sam odlučila da promenim stil muzike I da uđem u saradnju sa Jalom I Bubom. Iako su mnogi u mojoj okolini bili sumnjičavi, ja sam osećala da će to biti prava stvar I pokazalo se da sam bila u pravu.

Poslednjih godina saradjujete sa “ Imperia produkcijom “ , kako je došlo do saradnje i kako ste zadovoljni ?

Jala I Buba su mi ponudili saradnju na pesmi “A to me radi”. Kako je pesma postala veoma slušana, rešili smo da nastavimo dalje I oni su uradili ceo moj sledeći cd.

Kakvi su Vam planovi za naredni period ?

Nekako sam naučila da ne planiram ništa u životu. Imam želje I ciljeve, ali ne planiram više, jer sam se uverila da sve što se isplanira, uglavnom ne bude tako. Sada se vodim svojim željama. Uskoro ću objaviti nove pesme I to je ono što je za sada sigurno, pa ćemo videti kako ćemo I šta dalje.

Foto: Privatna arhiva/Instagram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Dušo izvini, nova pesma Edina Hamdije!

Edin Hamdija, je objavio novu pjesmu pod nazivom „Dušo izvini“. Tekst za njegovu novu pjesmu je pisala Sanita Hamdija , muziku Edin Hamdija i aranžman je radio Aleksandar Popović – Digitalex. Svojim prijateljima je pripremio nešto što od njega dugo očekuju, muzika koja je prepoznatljiva za Edina a studio DigitaleX […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now