Veljo Kovačević promovisao svoj novi single

Semir Kaljic
1 0
Read Time:57 Second

Velimir Veljo Kovačević je promovisao svoj novi single „Zapijem se, napijem“ . Razgovarali smo sa Veljom o ovom značajnom projektu, podhuvatima i njegovoj karijeri ali i o pesmi .

Šta za Vas predstavlja nova pesma „Zapijem se, napijem“ ?

Nova pjesma za mene znači prekretnicu u mojoj dugogodišnjoj karijeriji i nadam se da će ova pjesma pobrati sve simpatije publike koji me vole i prate moj rad kroz javne nastupe, svadbe krštenja, rođendane!
Pjesma je hit a u to ćete se i uvjeriti!

Koji Vas je tim ljudi okruživao prilikom nastanka pesme?

Pjesmu “Zapijem se, napijem” radio je odličan tim koji je napisao dosta hitova!
Tekst podpisuje maestralni Tešo Mrkonjić, muzika muzički mag sa toliko napisanih hitova Ljubo Keselj, aranžman odlični Goran Kokić.

BN MUSIC & BALKAN STARS dobitna kombinacija?

Da! Zaista je to dobitna kombinacija u smislu profesionalnosti i korektnosti, sve superiorno! I mislim da tim koji pobjeđuje ne treba mijenjati.

Šta želite poručiti svojoj publici?

Mojoj publici želim da poručim da ću se potruditi da opravdam njihova očekivanja i da me prate na svim društvenim mrežama kao i na BN TV BN Music, a ubrzo se sprema još jedan hit!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

NOVI PORTRETI DRINE PEŠIĆ

Gosti Portreta Plus ovog četvrtka su Dragan Vujić Vujke. Milan Gajić i Nenad Škundrić. Dragan Vujić Vujke govori o novom filmu “Psi umiru sami “ i saradnji sa mladim rediteljem , govori i glumi, planovima. Milan Gajić mladi pesnik predstavlja svoji knjigu poezije, otkrio nam je šta mu je inspiracija […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now